Qui som

Teens Center és una associació formada a l’any 2003 per professionals molt sensibilitzats amb el món de l’educació. A la nostra acadèmia oferim als nostres alumnes la possibilitat de complementar la seva formació acadèmica en un entorn agradable i que fomenti l’estudi. Pretenem que vegin el centre com un lloc de suport i orientació en qualsevol àrea de la seva formació.

No ens centrem en un àrea de formació concreta, perquè entenem que en aquestes edats l’educació s’ha d’entendre en un context global. Per aquest motiu contem amb diferents professionals especialitzats en les diferents matèries que impartim.

Per aconseguir els nostres objectius, a més d’oferir programes de formació en diverses matèries, posem a disposició dels nostres alumnes els nostres espais, per tal de que puguin utilitzar les instal.lacions i els ordinadors, tant per fer feines escolars, consultar enciclopèdies, cercar informació com per realitzar activitats de lleure (internet, correu electrònic, etc…) sempre amb la garantia de que tindran un professor a la seva disposició. A més a més, disposem de l’aula d’estudi, un espai condicionat per tal de que els nostres alumnes puguin venir al centre a realitzar tasques escolar i d’estudi.

Oferim servei durant tot l’any. Durant el curs escolar les classes es realitzen a les tardes, és a dir, en horari extraescolar (amb els alumnes en edat d’escolarització) i en èpoques vacacionals realitzem també activitats de caràcter lúdic-educatiu durant tot el dia. (Cursos i Casals d’estiu)

 
 
 
 
 
Desarrollado por Corem Web

Política de privacitat i protecció de dades personals

S’informa que les dades personals que ha facilitat seran incloses en un fitxer automatitzat de selecció per al seu tractament informàtic per poder gestionar el procés de selecció, d’acord amb la llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

 

Així mateix, coneix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent. Per fer-ho, s’ha d’adreçar a TEENS CENTER enviant un correu electrònic a info@teenscenter.es , o bé per correu postal al domicili de TEENS CENTER: c/iluro 64, baixos – 08302 Mataró,  indicant com a referència “Exercici de drets LOPD”