Metodologia

A Teens Center pensem que la motivació de l’alumne és la clau de l’èxit en qualsevol procés d’ aprenentatge. És molt important que puguin aprendre divertint-se. Totes les instal•lacions del centre, els programes i les eines de treball estan pensades perquè els alumnes es trobin còmodes i, d’aquesta manera, aconseguir que l’alumne gaudeixi dels seus progressos.

Tenim com a objectiu fonamental, promoure constantment l’autoestima de l’alumne per tal d’aconseguir que confiï plenament en les seves possibilitats.

A Teens Center, creiem en la individualitat dels alumnes i, per això, tots els nostres cursos són personalitzats. Elaborem una programació per cada alumne tenint en compte tant les seves necessitats com les seves aptituds. L’alumne segueix aquest programa d’estudi al seu ritme sense dependre mai dels altres.

 
 
 
 
 
Desarrollado por Corem Web

Política de privacitat i protecció de dades personals

S’informa que les dades personals que ha facilitat seran incloses en un fitxer automatitzat de selecció per al seu tractament informàtic per poder gestionar el procés de selecció, d’acord amb la llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

 

Així mateix, coneix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent. Per fer-ho, s’ha d’adreçar a TEENS CENTER enviant un correu electrònic a info@teenscenter.es , o bé per correu postal al domicili de TEENS CENTER: c/iluro 64, baixos – 08302 Mataró,  indicant com a referència “Exercici de drets LOPD”