Reforç Escolar

Reforç Escolar Teens Center

Dins d’aquesta àrea ens adrecem a aquells alumnes que presenten dificultats en qualsevol aspecte de la seva formació a les etapes d’ESO i Primària. Per atendre a les diferents necessitats contem amb el programa de SEGUIMENT ESCOLAR.

PROGRAMA DE SEGUIMENT ESCOLAR
Pensat per a nens i joves que sense presentar dificultats específiques, necessiten un control i seguiment de les tasques escolars.

  • Grups reduïts (5 alumnes màxim).
  • Grups de Primària i ESO.

En molts casos, aquests programes van acompanyats del programa de TÈCNIQUES D’ESTUDI,  ja que, generalment, els alumnes presenten serioses dificultats a l’hora de realitzar esquemes, resums,… o simplement per planificar-se. Intentem fomentar aspectes com la motivació, la concentració, la planificació i l’organització del temps.

 
 
 
 
 
Desarrollado por Corem Web

Política de privacitat i protecció de dades personals

S’informa que les dades personals que ha facilitat seran incloses en un fitxer automatitzat de selecció per al seu tractament informàtic per poder gestionar el procés de selecció, d’acord amb la llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

 

Així mateix, coneix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent. Per fer-ho, s’ha d’adreçar a TEENS CENTER enviant un correu electrònic a info@teenscenter.es , o bé per correu postal al domicili de TEENS CENTER: c/iluro 64, baixos – 08302 Mataró,  indicant com a referència “Exercici de drets LOPD”