Preparació proves

Seguim la nostra línia d’ensenyament individualitzat i preparem els nostres alumnes en diferents àmbits de les proves d’accés de cicles, així com en la preparació a la Selectivitat.
Les classes es realitzen en grups reduïts i/o a nivell individual per tal de personalitzar al màxim les necessitats dels alumnes.

  • PROGRAMES DE PREPARACIÓ PER A LA SELECTIVITAT.

Preparem assignatures comunes i moltes de les específiques.

  • PROGRAMES DE PREPARACIÓ PER A LES PROVES D’ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU MIG I SUPERIOR.

En el cas dels cicles de Grau Mig, preparem per a totes les assignatures durant tot l’any acadèmic. Pel que fa als cicles de Grau Superior, preparem totes les assignatures comunes i moltes de les específiques.

 
 
 
 
 
Desarrollado por Corem Web

Política de privacitat i protecció de dades personals

S’informa que les dades personals que ha facilitat seran incloses en un fitxer automatitzat de selecció per al seu tractament informàtic per poder gestionar el procés de selecció, d’acord amb la llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

 

Així mateix, coneix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent. Per fer-ho, s’ha d’adreçar a TEENS CENTER enviant un correu electrònic a info@teenscenter.es , o bé per correu postal al domicili de TEENS CENTER: c/iluro 64, baixos – 08302 Mataró,  indicant com a referència “Exercici de drets LOPD”