Cursos d’estiu

Coincidint amb les vacances escolars, el nostre centre romandrà obert matí i tarda per gaudir dels nostres Cursos d’estiu.

L’estiu és el millor moment per divertir-se aprenent; és per això, que oferim als nostres alumnes la possibilitat de venir totes les hores que desitgin, a l’horari que millor els convingui, per realitzar activitats formatives i de reforç.

Durant l’estiu, aprofitem per intensificar les classes d’anglès i aconseguir així una bona competència en llengua anglesa. Aquest any, especialment, us convidem a provar les nostres classes de conversa per fomentar i millorar l’expressió oral en anglès d’una manera eficaç i divertida.

Com és tradicional en aquesta època, també oferim els nostres cursos de recuperació escolar per a aquells alumnes que necessiten reforçar algunes assignatures de cara al setembre i començar així el proper curs amb més tranquil•litat.

Com a novetat farem un taller de Robòtica amb Scratch per alumnes entre 8 i 12 anys !!


Dates: del 26 de juny al 21 de Juliol i del 17 d’agost al 8 de setembre
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13h / 17h a 19h

Per més informació contacti amb nosaltres

 
 
 
 
 
Desarrollado por Corem Web

Política de privacitat i protecció de dades personals

S’informa que les dades personals que ha facilitat seran incloses en un fitxer automatitzat de selecció per al seu tractament informàtic per poder gestionar el procés de selecció, d’acord amb la llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

 

Així mateix, coneix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent. Per fer-ho, s’ha d’adreçar a TEENS CENTER enviant un correu electrònic a info@teenscenter.es , o bé per correu postal al domicili de TEENS CENTER: c/iluro 64, baixos – 08302 Mataró,  indicant com a referència “Exercici de drets LOPD”