Casal d’estiu

Coincidint amb les vacances escolars, el nostre centre romandrà obert al matí per gaudir del nostre Casal d’estiu de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 h.

L’estiu és el millor moment per divertir-se aprenent; per això, oferim als nostres alumnes la possibilitat de realitzar activitats lúdic-educatives i de lleure.

 


Aquestes són les activitats del Casal d’Estiu 2017:

REFORÇ: es treballaran les feines d’estiu dels alumnes, i es farà un reforç general de les matèries bàsiques: CATALÀ, CASTELLÀ I MATES.

ENGLISH FUN: potenciar activitats en anglès on es treballi la part gramatical, però sobretot el vocabulari i l’oral.

JOCS A L’AIRE LLIURE: la pràctica de l’esport és important. Així doncs, dedicarem una estoneta diària a treballar activitats a l’aire lliure. (jocs amb pilota…)

TALLER DE LECTURA: hem de potenciar la lectura com a eina d’aprenentatge i de diversió. Alternarem llibres en CATALÀ, CASTELLÀ I ANGLÉS durant tot el casal i també realitzarem una taula rodona cada dia on es discutirà sobre el que hem llegit.

TEATRE:  Durant tot el casal es prepararà una obra de teatre que l’últim dia representaran al públic assistent. En les diferents hores es repartiran els papers, es memoritzarà el diàleg…

INFORMÀTICA: es tracta de realitzar un projecte en POWER POINT individual que al finalitzar el casal presentaran a la resta dels companys.

PLATJA: Diversió en contacte amb la sorra i l’aigua del mar. Els dies de platja, els alumnes han de portar: crema solar, banyador, gorra i tovallola.

MANUALITATS: Realitzar treballs manuals relacionats amb la representació teatral. (la confecció de l’escenari, dels vestits…).

ENGLISH GAMES: Potenciar Jocs de Taula en anglès, on s’aprengui d’una forma divertida.

BALL: Realització d’una coreografia grupal que l’últim dia la representaran davant del públic assistent.

 


Dates: del 26 de Juny al 21 de Juliol del 2017
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Per més informació contacti amb nosaltres

 
 
 
 
 
Desarrollado por Corem Web

Política de privacitat i protecció de dades personals

S’informa que les dades personals que ha facilitat seran incloses en un fitxer automatitzat de selecció per al seu tractament informàtic per poder gestionar el procés de selecció, d’acord amb la llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

 

Així mateix, coneix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent. Per fer-ho, s’ha d’adreçar a TEENS CENTER enviant un correu electrònic a info@teenscenter.es , o bé per correu postal al domicili de TEENS CENTER: c/iluro 64, baixos – 08302 Mataró,  indicant com a referència “Exercici de drets LOPD”